Online sminkvideós tagság – Vásárlási feltételek

Online sminkvideós oktatás

Általános tájékoztatás és a jelentkezés feltételei: 

– Az online sminkvideós oktatás zárt facebook csoportokban zajlanak, ahova a havi tagsági díj befizetése után tudsz csatlakozni.
Havonta 3-4 oktató videó megtekinthető. Ezeket élő videó formájában láthatjátok, melyek visszanézhetőek.
– A videók témáit mindig 3 hónapra alakítom ki, és előre meg vannak adva. A tagok is nyugodtan írhatnak, mit szeretnének látni.
– A videókkal kapcsolatos kérdéseket a csoportokban nyugodtan fel lehet tenni, melyeket meg fogok válaszolni. A gyakorolt munkákat is szívesen véleményezem. Ezzel kapcsolatban kérlek majd legyetek picit türelemmel, ugyanis nagyon sokat dolgozom, hétvégén nem mindig vagyok gépközelben, de ahogy időm engedi, mindig mindenre válaszolni fogok, amilyen gyorsan csak tudok 🙂
A csoportok tagsági díja azért ilyen kedvező, mert ez nem egy professzionális videós megosztó rendszer ilyen formában. Előfordulhat, hogy nálad az internet kapcsolat vagy gyenge jel miatt akad a hang, vagy a kép. Kérlek, ezt vedd figyelembe a jelentkezésnél, felelősséget ezzel kapcsolatban sajnos nem tudok vállalni. Ez csak az élőzéseknél probléma, a videók visszanézésénél nem, csak abban az esetben, ha nálam van a gond. Ha nálam merül fel technikai probléma, akkor másik időpontban kerül megtartásra adott oktatási videó.
–  A videók élőben nézve mindig élesebbek, sajnos aki visszanézi neki homályosabb, a facebook rontja a minőségét.
– 3 hónapos csoportok futnak. A videók visszanézhetőek, de aki csak 1-1 hónapra fizet elő, azok számára csak addig, ameddig a csoport tagjai. Aki 3 hónapot vásárol, visszanézhető marad minden.
Emiatt 3 havonta új csoportban történik az oktatás.
– A csoportok limitált tagszámmal működnek. (kb. 100-120 fő) emiatt ha megtelik, csak akkor van lehetőség csatlakozni, ha valaki visszamondja a tagságát
– A 3 hónap videói egy csoportban láthatóak. Így aki nem csatlakozik az elején, a 2. és 3. hónapban csak akkor tud, ha befizeti az előző hónapok tagsági díját is, hisz a videók visszanézhetőek lesznek, így korrekt a korábbi tagokkal szemben.
Ennek az is a következménye, hogy sajnos, ha valaki csak 1 hónapot maradt, és kilép a csoportból, nem tudja majd korlátlanul visszanézni a videókat.
– A tagsághoz jár 10% kedvezmény a személyes sminkoktatásokra. Ez a vásárlástól számított 1 éven belül érvényes.
A sminkelés alapjai szakmai e-bookom a tagok számára 4.900ft kedvezménnyel vásárolható meg. Ezt bármikor felhasználhatod később is.
– A csoport tagoknak egyszeri 10% kedvezmény jár a Make up Pró sminküzletbe.
Az előfizetésed bármikor visszamondhatod. Ha nem szeretnél a következő hónapban már előfizetni, azt neked kell jelezned adott hónap 25-éig, különben automatikusan kapod a számlát következő hónapra, amit köteles vagy befizetni. De minden hónapban a csoportban figyelmeztetni fogom a tagokat erről.
– A következő havi számlák mindig az aktuálisan befizetett hónap végén fognak majd érkezni,  a befizetési határidő 3 nap lesz.
– Záró mondatként muszáj megjegyeznem, hogy az online oktatás nagyon hasznos tud lenni, de nem tudja helyettesíteni a személyes, gyakorlati képzést!
Az online sminkvideós tagság elsősorban végzett sminkeseknek szól, akik szeretnék tovább képezni magukat, szeretnének fejlődni, de lelkes amatőrök is jelentkezhetnek.

Fontos!

–  Az online videós oktatás nem minősül tanfolyami képzésnek. Ebből kifolyólag nem zárul vizsgával és nem jár érte semmilyen oklevél, tanúsítvány es minősítés sem. Az online oktatás résztvevője, ha még nem rendelkezik sminkes végzettséggel, nem nevezheti magát sminkesnek azért, mert részt vett ebben az oktatási közösségben.
– A videók megtekintését követően ezekre hivatkozva sminkesként nem tud elhelyezkedni.
Az oktatáson való részvétel nem helyettesíti a 60 vagy 100 órás sminkes tanfolyamokat, melyek elvégzését követően a résztvevők vizsgáznak, és képesek lesznek önálló sminkek elkészítésére.

– Az online videós oktatás nem egy tematikusan felépített anyag, amely nulláról megtanítja a résztvevőket arra, hogy hogyan lehetnek sminkesek, hanem sokkal inkább egy továbbképző vagy felfrissítő tudásanyag, amelynek során hónapról hónapra újabb es újabb témák kerülnek feldolgozásra a résztvevők igényeinek megfelelően.
A fentiek miatt a videós tagság résztvevői a tagságuk miatt nem minősülnek sminkes tanulónak, nem minősülnek a Réti Dóra sminkiskola tanulóinak, így a csoportban való tagság senkit nem jogosít fel arra, hogy bármilyen csatornán olyan kommunikációt folytasson, amely ezzel kapcsolatban félreértésre adhat okot.
– Szívesen fogadom az említéseket, de a szakmaiság megőrzése érdekében tanulómnak csak az nevezheti magát, akinek a fejlődését személyes tanfolyamon volt lehetőségem felügyelni és a sikeres vizsgát követően oklevéllel jutalmazni.

Köszönöm a megértést!

Jelenleg elérhető csoportok témái: 

Online_sminktanfolyam

online sminkoktatás

Árak:

– Saját tanulóknak, aki 40-100 órás képzést végeztek nálam:
5.900ft/hó
15.000ft/3 hó
– Normál tagsági díj:
7.900ft/hó
21.000ft/3 hó

Amennyiben a fentiek tudatában szeretnél jelentkezni, kérlek teljesítsd a következő feltételeket:

Válasz e-mailben küld vissza a  következő információkat:

 1. Az alábbi mondatot: “A jelentkezéssel kapcsolatos tájékoztatót elolvastam, tudomásul vettem,a sminkvideós oktatás feltételeit elfogadom”
 2. Az átutalásos számlához szükségem van az adataidra:
  – Név (Cégnév):
  – Cím:
  – ( Adószám ha el szeretnéd számolni):
  – E-mail cím
 3. Válaszolj a következőre:
  a:   Egy havi tagságot szeretnék, és majd eldöntöm hogy hosszabbítok e. (ez csak a 2021-február-árprilisi új csoportra kérhető)
  b:  A kedvezményes 3 havi tagságot szeretném egyszerre
 1. Végeztél nálam 40-100 órás képzést?
  – Igen
  – Nem
 1. Melyik csoportba szeretnél jelentkezni?
  – 2020 november- 2021 január (3 hónap egyben fizetendő)
  – 2021-február-április: (jelenleg 2 hónap egyben fizetendő)
  – Mindkettő

A befizetést a visszaküldött információk (benne az adatok) után fogod tudni intézni. Kapni fogsz egy átutalásos számlát e-mailen billingó programon keresztül tőlem, ami alapján utalni tudsz. Kérlek az utalásnál a közlemény rovatba tüntesd fel a neved, és a számla sorszámát.
A jelentkezésed a csoportba akkor fix, ha tagsági díj befizetésre került. Erre 3 nap áll a rendelkezésedre a jelentkezési szándékodtól számítva, utána a helyet nem tudom garantálni számodra.

 A facebook csoportokban ezeken a linkeken tudsz csatlakozni attól függően, melyikbe jelentkeztél:

Első csoport: 202: november – 2021 január: https://www.facebook.com/groups/retidorasminkvideostagag
Második csoport: 2021 február-április https://www.facebook.com/groups/retidoraonlinesminkoktatas2

A csoporton belül a beállításoknál a „ fül alatt „ ne felejtsd el beállítani, hogy követed a csoportot, és szintén ezen belül, az „értesítések” alatt pedig azt jelöld be, hogy  ”Minden bejegyzésről” , különben előfordulhat, hogy nem veszed majd észre a posztokat.
Kérlek, csak azután kérd a jelentkezés jóváhagyását, hogy a tagsági díjat rendezted.

 És egy kis kötelező rész:

 Az adatkezelésre vonatkozó szabályok:

A jelentkező jelen nyilatkozattal hozzájárulását adja személyes adatainak szerződéskötés és / vagy számla kiállítás céljából történő kezeléséhez Réti Dóra E.V. részére (Székhely:  1084 Budapest, József utca 37. 2. em. 5/a  Adószám: 60348056-1-42.  E-mail: reti.dora@divatsmink.hu), mint Adatkezelő.

Az Adatkezelő az adatszolgáltatást későbbi szerződéskötés előfeltételeként értelmez, így az adatkezelés jogalapját a GDPR 6. cikk (1) bekezdés b) pontja képzi. A személyes adatok köre és célja, amiket az Adatkezelő kér: név, lakcím – az azonosításhoz; telefonszám – a kapcsolattartáshoz, számlázási cím – a számla kiállításához.  Az adatokat a Szolgáltató a polgári jogi igény érvényesíthetőségének elévülési idejéig őrzi meg, ez a hatályos jogszabályok szerint 5 év.

Az érintett vonatkozó jogai: Az érintett kérelmezheti az adatkezelőtől a rá vonatkozó személyes adatokhoz való hozzáférést, azok helyesbítését, törlését vagy kezelésének korlátozását, és az érintettnek joga van az adathordozhatósághoz, továbbá a hozzájárulás bármely időpontban történő visszavonásához.

A személyes adataihoz történő hozzáférést, azok módosítását vagy törlését, kezelésük korlátozását az adatok hordozhatóságát az alábbi módokon tudja kezdeményezni az érintett:
Telefonon: +36 70 318-7521
E-mailben: info@retidorasminkiskola.hu

Az érintett megtagadhatja az adatok megadását, de ez azzal jár, hogy az Adatkezelő / Szolgáltató nem tud a szolgáltatás igénybevételéhez szerződést, számlát kiállítani, amelyek hiányában az érintett nem tudja igénybe venni a szolgáltatást.

Az  Adatokat az Adatkezelő a https://www.retidorasminkiskola.hu/adatkezelesi-tajekoztato/ címen is olvasható Adatvédelmi Tájékoztató szellemében kezeli, azokat kizárólag a könyvelést végző Adatfeldolgozó partner láthatja az Adatkezelőn kívül.