Online sminkvideós tagság – Vásárlási feltételek

Online sminkvideós oktatás

Általános tájékoztatás és a jelentkezés feltételei: 

– Az online sminkvideós oktatás zárt facebook csoportokban zajlik, ahova a tagsági díj befizetése után tudsz csatlakozni.
– 2 csoport elérhető, csoportonként 12 oktató videó korlátlanul megtekinthető. Várhatón a csoportok 2022 június 1-ével fognak megszűnni, addig van lehetőséged a videókat visszanézni. 
A csoportok tagsági díja azért ilyen kedvező, mert ez nem egy professzionális videós megosztó rendszer ilyen formában. 
–  A videók élőben kerültek megtartásra, ezáltal akkor mindig élesebbek, sajnos aki visszanézi vagy utólag csatlakozik a csoporthoz, neki homályosabb, a facebook rontja a minőségét.
A sminkelés alapjai szakmai e-bookom a tagok számára 20% kedvezménnyel vásárolható meg. Ezt bármikor felhasználhatod később is.
– A csoport tagoknak egyszeri 10% kedvezmény jár a Make up Pró sminküzletbe.
– Záró mondatként muszáj megjegyeznem, hogy az online oktatás nagyon hasznos tud lenni, de nem tudja helyettesíteni a személyes, gyakorlati képzést!
Az online sminkvideós tagság elsősorban végzett sminkeseknek szól, akik szeretnék tovább képezni magukat, szeretnének fejlődni, de lelkes amatőrök is jelentkezhetnek.

Fontos!

–  Az online videós oktatás nem minősül tanfolyami képzésnek. Ebből kifolyólag nem zárul vizsgával és nem jár érte semmilyen oklevél, tanúsítvány és minősítés sem. Az online oktatás résztvevője, ha még nem rendelkezik sminkes végzettséggel, nem nevezheti magát sminkesnek azért, mert részt vett ebben az oktatási közösségben.
– A videók megtekintését követően ezekre hivatkozva sminkesként nem tud elhelyezkedni.
Az oktatáson való részvétel nem helyettesíti a 100 órás sminkes tanfolyamokat, melyek elvégzését követően a résztvevők vizsgáznak, és képesek lesznek önálló sminkek elkészítésére.

– Az online videós oktatás nem egy tematikusan felépített anyag, amely nulláról megtanítja a résztvevőket arra, hogy hogyan lehetnek sminkesek, hanem sokkal inkább egy továbbképző vagy felfrissítő tudásanyag, amelynek során hónapról hónapra újabb es újabb témák kerülnek feldolgozásra a résztvevők igényeinek megfelelően.
A fentiek miatt a videós tagság résztvevői a tagságuk miatt nem minősülnek sminkes tanulónak, nem minősülnek a Réti Dóra sminkiskola tanulóinak, így a csoportban való tagság senkit nem jogosít fel arra, hogy bármilyen csatornán olyan kommunikációt folytasson, amely ezzel kapcsolatban félreértésre adhat okot.
– Szívesen fogadom az említéseket, de a szakmaiság megőrzése érdekében tanulómnak csak az nevezheti magát, akinek a fejlődését személyes tanfolyamon volt lehetőségem felügyelni és a sikeres vizsgát követően oklevéllel jutalmazni.

Köszönöm a megértést!

A csoportok témái: (itt még havi lebontásban láthatod a 12 videót)

 1. csoport:

Online_sminktanfolyam

2. csoport:online sminkoktatás

Árak:

– Saját tanulóknak, aki 40-100 órás képzést végeztek nálam:
15.000ft/3 hó
– Normál tagsági díj:
21.000ft/3 hó

Amennyiben a fentiek tudatában szeretnél jelentkezni, kérlek teljesítsd a következő feltételeket:

Válasz e-mailben küld vissza a  következő információkat:

 1. Az alábbi mondatot: “A jelentkezéssel kapcsolatos tájékoztatót elolvastam, tudomásul vettem,a sminkvideós oktatás feltételeit elfogadom”
 2. Az átutalásos számlához szükségem van az adataidra:
  – Név (Cégnév):
  – Cím:
  – ( Adószám ha el szeretnéd számolni):
  – E-mail cím
 3. Végeztél nálam 40-100 órás képzést?
  – Igen
  – Nem
 4. Melyik csoportba szeretnél jelentkezni?
  – 1. csoport
  – 2. csoport

A befizetést a visszaküldött információk (benne az adatok) után fogod tudni intézni. Kapni fogsz egy átutalásos számlát e-mailen billingó programon keresztül tőlem, ami alapján utalni tudsz. Kérlek az utalásnál a közlemény rovatba tüntesd fel a neved, és a számla sorszámát.
A jelentkezésed a csoportba akkor fix, ha tagsági díj befizetésre került.

 A facebook csoportokban ezeken a linkeken tudsz csatlakozni attól függően, melyikbe jelentkeztél:

Első csoport:  https://www.facebook.com/groups/retidorasminkvideostagag
Második csoport: https://www.facebook.com/groups/retidoraonlinesminkoktatas2

Kérlek, csak azután kérd a jelentkezés jóváhagyását, hogy a tagsági díjat rendezted.

 És egy kis kötelező rész:

 Az adatkezelésre vonatkozó szabályok:

A jelentkező jelen nyilatkozattal hozzájárulását adja személyes adatainak szerződéskötés és / vagy számla kiállítás céljából történő kezeléséhez Réti Dóra E.V. részére (Székhely:  1084 Budapest, József utca 37. 2. em. 5/a  Adószám: 60348056-1-42.  E-mail: [email protected]), mint Adatkezelő.

Az Adatkezelő az adatszolgáltatást későbbi szerződéskötés előfeltételeként értelmez, így az adatkezelés jogalapját a GDPR 6. cikk (1) bekezdés b) pontja képzi. A személyes adatok köre és célja, amiket az Adatkezelő kér: név, lakcím – az azonosításhoz; telefonszám – a kapcsolattartáshoz, számlázási cím – a számla kiállításához.  Az adatokat a Szolgáltató a polgári jogi igény érvényesíthetőségének elévülési idejéig őrzi meg, ez a hatályos jogszabályok szerint 5 év.

Az érintett vonatkozó jogai: Az érintett kérelmezheti az adatkezelőtől a rá vonatkozó személyes adatokhoz való hozzáférést, azok helyesbítését, törlését vagy kezelésének korlátozását, és az érintettnek joga van az adathordozhatósághoz, továbbá a hozzájárulás bármely időpontban történő visszavonásához.

A személyes adataihoz történő hozzáférést, azok módosítását vagy törlését, kezelésük korlátozását az adatok hordozhatóságát az alábbi módokon tudja kezdeményezni az érintett:
Telefonon: +36 70 318-7521
E-mailben: [email protected]

Az érintett megtagadhatja az adatok megadását, de ez azzal jár, hogy az Adatkezelő / Szolgáltató nem tud a szolgáltatás igénybevételéhez szerződést, számlát kiállítani, amelyek hiányában az érintett nem tudja igénybe venni a szolgáltatást.

Az  Adatokat az Adatkezelő a https://www.retidorasminkiskola.hu/adatkezelesi-tajekoztato/ címen is olvasható Adatvédelmi Tájékoztató szellemében kezeli, azokat kizárólag a könyvelést végző Adatfeldolgozó partner láthatja az Adatkezelőn kívül.