Várlak szeretettel természetes hatású púderes szemöldöktetoválásra

Ezen menüpont alatt megismerkedhetsz a szolgáltatás részleteivel kapcsolatban. Sok-sok hasznos információt találsz a tetoválásról, arról mire számíthatsz, ha belevágsz, és megtudhatod mikor ajánlom számodra. Görgess lejjebb a részletekért. Ha még nem olvastad a bemutatkozásom, ismerj meg, mielőtt igénybe veszed a szolgáltatást 🙂

Púderes szemöldöktetoválás

Mikor ajánlom, és mikor válassz engem?
 • Ha elégedetlen vagy a szemöldököd formájával, vagy túl hiányos, vékony, halvány, esetleg unod a mindennapos rajzolgatást, keress bizalommal!
 • 14 év sminkes szakmában eltöltött idő után a szemöldökök rabjaként, most már nem csak porokkal rajzolgatom a vendégeimnek a szemöldököket, hanem tartós megoldást is kínálok 🙂
 • Ha te sem vagy igazán elégedett a szemöldököddel, várlak szeretettel lágy természetes hatású soft púder szemöldöktetoválásra, vagy ha a sminkelt hatást kedveled, a makeup effect technikát ajánlom

  Mikor válassz engem?
 • Jelenleg a púderes tetoválások, amik hozzám a legközelebb állnak. Ezzel a technikával lágy poros hatást érhetünk el, melyet igényeidhez igazodva el tudunk készíteni nagyon finoman, természetesen is, de ha a sminkeltebb hatást kedveled, akár picit erősebben is.
 • Nem kelt rajzolt hatást a régi tetoválásokkal ellentétben, a teteje és az eleje elhalványodik, azaz ombre hatású. Nem kell attól tartanod, hogy merev kocka lesz az eleje, vagy hogy matricaként fog éktelenkedni a homlokodon 🙂
 • Nagyon szeretem pontosan megtervezni az arcokhoz illő formát, a szemformákhoz igazítva, mindig egyeztetve a vendég igényeivel, az arc adottságait is figyelembe véve.
  Nagyon erős, túlrajzolt és tetovált hatású szemöldök készítését nem vállalom.
  Csak púderes tetoválásokat készítek, a szálas technikát ugyan tanultam, de nem alkalmazom.

Általános információk a szemöldöktetoválásról

Mielőtt belevágsz, van néhány tudnivaló, amit mindenképp érdemes figyelembe venni.
 • A púderes tetoválások élettartama 1-2 év. A tartósságot befolyásolja az adott bőr típusa, színe, a hajszín (a világosabb hajszínhez választott pigmentek hamarabb kikopnak), a tetoválás erőssége/lágysága utóápolás betartása, illetve az Uv védelem betartása.
 • 2 év után a tetoválás nem tűnik el nyomtalanul egyik napról a másikra, ezt követően jön a “kopási idő”, ami akár további 2-4 év lehet. Ezért van szükség a kozmetikai tetoválások frissítésére adott időközönként. A frissítésekre (kopások és elszíneződések korrekciójára) mindig 1-3 éven belül szükség van! Ezt mindig adott technika és a választott pigment színe határozza meg.
 • A szemöldöktetoválás elkészítése általában 2 alkalomból áll.Az első alkalommal megtervezzük a formát pontos mérések alapján, kiválasztjuk a megfelelő színű pigmentet, technikát, majd elkészítem a tetoválást. Ez körülbelül 2,5-3 órát vesz igénybe. Majd 1-3 hónapon belül találkozunk egy korrekcióra, mely során megnézzük, hogy reagált a kezelés során a pigment a bőrben, és az esetleges kopásokat, apró hiányokat korrigáljuk. Ennek időtartama 1- 1,5 óra.
 • Az eljárás csak minimális fájdalommal/kellemetlenséggel jár, köszönhetően az erre a célra kifejlesztett krémeknek.
 • Minden szemöldöktetoválás során új, akkor bontott steril tűk kerülnek felhasználásra.
 • A pigmentek melyekkel dolgozom prémium minőségű allergia mentes svájci termékek, melyek nem okoznak irritációt/allergiát!

  MIKOR TUDOM ELKÉSZÍTENI A TETOVÁLÁSOD?

 • Jelenleg más által készített tetoválás frissítését, javítását, korrekcióját korlátozottan vállalom. Ez függ az előző tetoválás állapotától, színétől, erősségétől, és formájától. Minden esetben előzetes konzultációra van szükség, hogy el tudom e vállalni.
 • Ha nincsenek komoly egészségügyi problémáid (pl: daganatos megbetegedés, fertőző betegség)
 • Ha nem vagy kismama, és nem szoptatsz Zsírosabb, tág pórusú bőrből hamarabb kopnak ki a pigmentek, és szürkülésre van esély, de nem kizáró ok a tetoválás elkészítésénél.
 • Ha anyajegy van a tetoválandó felületen, azt a részt ki kell hagynom, nem tetoválhatok rá. Ez esetben előfordulhat, hogy egy pici hiány marad a tetoválásban az anyajegy körül.
 • Az extrém Uv sugárzás a sminktetoválások legnagyobb ellenfele, ezt időpont foglalásnál kérlek vedd figyelembe! (Pl. nyaralás után érdemes)

Szemöldöktetoválás árak

Púderes szemöldöktetoválás

65.000ft
tartalmazza az egy alkalom korrekció árát is, 1-3 hónapon belül! Ezt követően frissítésnek minősül!

Púderes szemöldöktetoválás frissítése 1 éven belül

45.000ft
Ilyen esetben nincs szükség korrekciós alkalomra.

Púderes szemöldöktetoválás frissítése 1,5 éven belül

50.000ft
Ilyen esetben általában nincs szükség korrekciós alkalomra. Ha mégis, kedvezőbb áron lehet igénybe venni, 10.000ft-ért.

Púderes szemöldöktetoválás plusz korrekciós alkalmak

15.000ft
Ha nem volt elegendő egy korrekció, ezen a kedvező áron lehet plusz alkalmat igénybe venni. Bizonyos bőrök, egészségügyi problémák és javítások esetén, előfordulhat, hogy szükség van rá.

Konzultáció

5.000ft
Ha bizonytalan vagy, igény esetén a tetoválást megelőzheti egy konzultáció, melynek alkalmával egy látványtervet készítünk, hogy körülbelül mire számíthatsz a tetoválás formáját, és színét illetően. Más által készített tetoválások frissítését csak konzultáció után tudom biztosat mondani, hogy el tudom e vállalni.

Kövess a facebookon is

Szemöldöktetoválással kapcsolatos további hasznos információk

Ide kattintva a tetoválással kapcsolatos bejegyzéseim olvashatod, melyekben nagyon hasznos további információkat olvashatsz a beavatkozást illetően. Akár a gyógyulás tekintetében, akár azzal kapcsolatban, nálam, hogyan is zajlik pontosan maga a tetoválás.

Mire figyelj oda a szemöldöktetoválás napján és előtte?

Hogy a szemöldöktetoválásod a lehető legszebben gyógyuljon, az utóápolás betartása mellett, nagyon fontos, hogy a tetoválást megelőzően is odafigyeljünk pár dologra. Erről minden kedves...

VENDÉGEIM VÉLEMÉNYEI