Várlak szeretettel természetes hatású púderes szemöldöktetoválásra

Ezen menüpont alatt megismerkedhetsz a szolgáltatás részleteivel kapcsolatban. Sok-sok hasznos információt találsz a tetoválásról, arról mire számíthatsz, ha belevágsz, és megtudhatod mikor ajánlom számodra. Görgess lejjebb a részletekért. Ha még nem olvastad a bemutatkozásom, ismerj meg, mielőtt igénybe veszed a szolgáltatást 🙂

Púderes szemöldöktetoválás

Mikor ajánlom, és mikor válassz engem?
 • Ha elégedetlen vagy a szemöldököd formájával, vagy túl hiányos, vékony, halvány, esetleg unod a mindennapos rajzolgatást, keress bizalommal!
 • 14 év sminkes szakmában eltöltött idő után a szemöldökök rabjaként, most már nem csak porokkal rajzolgatom a vendégeimnek a szemöldököket, hanem tartós megoldást is kínálok 🙂
 • Ha te sem vagy igazán elégedett a szemöldököddel, várlak szeretettel lágy természetes hatású soft púder szemöldöktetoválásra, vagy ha a sminkelt hatást kedveled, a makeup effect technikát ajánlom

  Mikor válassz engem?
 • Jelenleg a púderes tetoválások, amik hozzám a legközelebb állnak. Ezzel a technikával lágy poros hatást érhetünk el, melyet igényeidhez igazodva el tudunk készíteni nagyon finoman, természetesen is, de ha a sminkeltebb hatást kedveled, akár picit erősebben is.
 • Nem kelt rajzolt hatást a régi tetoválásokkal ellentétben, a teteje és az eleje elhalványodik, azaz ombre hatású. Nem kell attól tartanod, hogy merev kocka lesz az eleje, vagy hogy matricaként fog éktelenkedni a homlokodon 🙂
 • Nagyon szeretem pontosan megtervezni az arcokhoz illő formát, a szemformákhoz igazítva, mindig egyeztetve a vendég igényeivel, az arc adottságait is figyelembe véve.
  Nagyon erős, túlrajzolt és tetovált hatású szemöldök készítését nem vállalom.
  Csak púderes tetoválásokat készítek, a szálas technikát ugyan tanultam, de nem alkalmazom.

Általános információk a szemöldöktetoválásról

Mielőtt belevágsz, van néhány tudnivaló, amit mindenképp érdemes figyelembe venni.
 • A púderes tetoválások élettartama 1-2 év. A tartósságot befolyásolja az adott bőr típusa, színe, a hajszín (a világosabb hajszínhez választott pigmentek hamarabb kikopnak), a tetoválás erőssége/lágysága utóápolás betartása, illetve az Uv védelem betartása.
 • 2 év után a tetoválás nem tűnik el nyomtalanul egyik napról a másikra, ezt követően jön a “kopási idő”, ami akár további 2-4 év lehet. Ezért van szükség a kozmetikai tetoválások frissítésére adott időközönként. A frissítésekre (kopások és elszíneződések korrekciójára) mindig 1-3 éven belül szükség van! Ezt mindig adott technika és a választott pigment színe határozza meg.
 • A szemöldöktetoválás elkészítése általában 2 alkalomból áll. Az első alkalommal megtervezzük a formát pontos mérések alapján, kiválasztjuk a megfelelő színű pigmentet, technikát, majd elkészítem a tetoválást. Ez körülbelül 2,5-3 órát vesz igénybe. Majd 1-3 hónapon belül találkozunk egy korrekcióra, mely során megnézzük, hogy reagált a kezelés során a pigment a bőrben, és az esetleges kopásokat, apró hiányokat korrigáljuk. Ennek időtartama 1- 1,5 óra.
 • Az eljárás csak minimális fájdalommal/kellemetlenséggel jár, köszönhetően az erre a célra kifejlesztett krémeknek.
 • Minden szemöldöktetoválás során új, akkor bontott steril tűk kerülnek felhasználásra.
 • A pigmentek melyekkel dolgozom prémium minőségű allergia mentes svájci termékek, melyek nem okoznak irritációt/allergiát!

  MIKOR TUDOM ELKÉSZÍTENI A TETOVÁLÁSOD?

 • Jelenleg más által készített tetoválás frissítését, javítását, korrekcióját korlátozottan vállalom. Ez függ az előző tetoválás állapotától, színétől, erősségétől, és formájától. Minden esetben előzetes konzultációra van szükség, hogy el tudom e vállalni.
 • Ha nincsenek komoly egészségügyi problémáid (pl: daganatos megbetegedés, fertőző betegség)
 • Ha nem vagy kismama, és nem szoptatsz Zsírosabb, tág pórusú bőrből hamarabb kopnak ki a pigmentek, és szürkülésre van esély, de nem kizáró ok a tetoválás elkészítésénél.
 • Ha anyajegy van a tetoválandó felületen, azt a részt ki kell hagynom, nem tetoválhatok rá. Ez esetben előfordulhat, hogy egy pici hiány marad a tetoválásban az anyajegy körül.
 • Az extrém Uv sugárzás a sminktetoválások legnagyobb ellenfele, ezt időpont foglalásnál kérlek vedd figyelembe! (Pl. nyaralás után érdemes)

Szemöldöktetoválás árak

Púderes szemöldöktetoválás

70.000ft
Tartalmazza az egy alkalom korrekció árát is, 1-3 hónapon belül! Ezt követően frissítésnek minősül!

Púderes szemöldöktetoválás frissítése 1 éven belül

50.000ft
Ilyen esetben általában nincs szükség korrekciós alkalomra. Ha mégis, kedvezőbb áron lehet igénybe venni, 5.000ft-ért.

Púderes szemöldöktetoválás frissítése 1,5 éven belül

55.000ft
Ilyen esetben általában nincs szükség korrekciós alkalomra. Ha mégis, kedvezőbb áron lehet igénybe venni, 5.000ft-ért.

Púderes szemöldöktetoválás plusz korrekciós alkalmak

15.000ft
Ha nem volt elegendő egy korrekció, ezen a kedvező áron lehet plusz alkalmat igénybe venni. Bizonyos bőrök, egészségügyi problémák és javítások esetén előfordulhat, hogy szükség van rá.

Ajaktetoválás

80.000ft
Tartalmazza az 1 alkalom korrekció árát is 1-3 hónapon belül. Ezt követően a teljes ár 50%-a fizetendő!

Konzultáció

5.000ft
Ha bizonytalan vagy, igény esetén a tetoválást megelőzheti egy konzultáció, melynek alkalmával egy látványtervet készítünk, hogy körülbelül mire számíthatsz a tetoválás formáját és színét illetően. Más által készített tetoválások frissítését csak konzultáció után tudo, biztosara mondani, hogy el tudom e vállalni.

Social media

Kövess 🙂

Megtalálsz az alábbi social media platformokon is. Kövess, ha szeretnél az újdonságokról, cikkekről, bejegyzésekről videókról, kedvezményekről elsőként értesülni.

Ebben a vidóban betekintést nyerhetsz, nálam hogyan is készül a púderes szemöldöktetoválás 🙂

Szemöldöktetoválással kapcsolatos további hasznos információk

Ide kattintva a tetoválással kapcsolatos bejegyzéseim olvashatod, melyekben nagyon hasznos további információkat olvashatsz a beavatkozást illetően. Akár a gyógyulás tekintetében, akár azzal kapcsolatban, nálam hogyan is zajlik pontosan maga a tetoválás.

Fogadd szeretettel promó videóm is, mely nem annyira rendhagyó, inkább formabontó 🙂

VENDÉGEIM VÉLEMÉNYEI