Várunk szeretettel a Réti Dóra sminkiskolában, professzionális sminkes képzéseink egyikén.

Ezen menüpont alatt a sminktanfolyamokról kaphatsz részletes tájékoztatást. Kérlek, böngészd át a kezdőlapot is, hiszen ott is rengeteg hasznos információt találsz a képzésekről , illetve a bemutatkozás menüpontban engem és a sminkiskolában oktató tanárokat is jobban megismerheted. Ha még nem láttad, kattints ide 🙂

Ismerkedj meg a sminktanfolyamokkal és a sminkiskolával

görgess tovább!

115 órás Pro sminktanfolyam

Kiknek ajánlott?
 • Bárkinek, aki komolyabb szinten szeretne foglalkozni a sminkeléssel
 • Bárkinek, aki a sminkes szakmában szeretne dolgozni
 • Kozmetikusoknak, akik átfogóbb tudásra szeretnének szert tenni, nem csak a kozmetikában szeretnének tevékenykedni
 • Azoknak, akik magabiztos tudásra szeretnének szert tenni az alap , alkalmi, beauty és kreatív sminkek terén.
 • Bárkinek, aki használható, naprakész tudásra szeretne szert tenni, melyet nem csak profi modelleken tud alkalmazni, hanem "átlagos hölgyeken", vendégeken.
 • Ráképzési lehetőség biztosított, így hivatalos sminkes és szempillaépítő szakma szerezhető

Részletek:

Mitől másabb ez a sminkes képzés, mint a piacon fellelhető sminkiskolák kínálata?
 • Komplex átfogó tudást adó sminkes képzés, mely az alapoktól indul.
 • A kellő hatékonyság érdekében max. 4 fős csoportokkal oktatunk. Mi abban hiszünk, hogy így jut minden tanulóra kellő figyelem.
 • A képzésen különös hangsúlyt kapnak a hordható, vendég orientált, átlag hölgyeken és nem csak profi modelleken alkalmazható sminkek. Megtanulod a valódi natúr, nude smink alkalmazását,
 • Magabiztos ismeretek birtokába kerülsz a sminkesek fő bevételi forrását jelentő menyasszonyi sminkek terén, és azzal kapcsolatban, hogyan vezényeld le szolgáltatóként a nagy napot.
 • Megtanulsz dolgozni az idősebb korosztályon is, az érett bőr külön figyelmet igényel.
 • Fotós oktatónk óráinak köszönhetően nem csak sminkelni tanulsz, hanem megfotózni a munkád. Megtanulod, hogyan dolgozz fotózásokon, mire ügyelj.
 • Nagy hangsúlyt kap a képzés elején az elméleti óra. A gyakorlat fontos, de elmélet nélkül elveszel.
 • A hordható sminkek mellett megtanulod a kretív, vonalas sminkek elkészítését is, valamint a színek , anyagok, textúrák magabiztos használatát.
 • Nem csak sminkelni tanulsz, hanem marketinget, komplex átfogó tanácsokat az elindulást illetően.
 • A képzés végén 4 vizsgamunkád kerül befotozásra profi fotós által, frizurával. Az elkészült képek közül 1-1 munkád megkapod retusálva, így már referencia anyag birtokában lépsz ki az iskolából.
 • Ráképzési lehetőséggel hivatalos sminkes és szempillaépítő szakma, kemény fedeles vállalkozás indítására alkalmas bizonyítvány szerezhető.
sminkiskola, sminktanfolyam képe

Tematika:

 • Elmélet :
  bőrtípusok, szemformák, szájformák, arcformák, szemöldök formázás, pirosítási technika, alapozás menete, alapozó fajták, szájfestés, szemfestés technikák, arc előkészítése, sminkeszközök, ecsetek tisztítása, szempillafestés, marketing ismeretek, alap rajzismeretek (melyek segítik a sminkes munkát), termék ismeret, fotózási alapok
 • Gyakorlat:
  natúr smink, nappali smink, alkalmi sminkek, menyasszonyi smink, érett bőr sminkelése, business smink, férfi smink, körsatír, füstös szem, beauty sminkek, tusvonal, mélyítő vonal, extrém sminkek. Soros – tincses műszempillák, selyemfény, csillám, kristály használat stb.
 • Tanult technikák:
  ceruza technika, krém technika, aqua technika

Induló csoportok 2022-ben

Idén ez a 2 csoport várható!
 • 1. Új induló 115 órás csoport:
  1. alkalom : 2022. Szeptember 15-e csütörtök (5 hónap, 19*6 óra)
  Oktatás időpontja: csütörtökönként 10:30-16:30-ig
  MÉG 1 HELY VAN A CSOPORTBAN!
 • 2. Új induló 115 órás csoport:
  1.alkalom : 2021 Szeptember 14-e szerda
  (9,5 hónap, 38*3 óra)
  Oktatás időpontja: Szerdánként 17:00-20:00-ig
  MÉG 3 HELY VAN A CSOPORTBAN!

Ár: 695.000ft

- Egy összegben fizetés esetén 40.000ft kedvezmény
- Jelentkezés esetén 100.000ft foglaló fizetése szükséges
- Részletfizetési lehetőség 6 részletben
Mit tartalmaz?
 • az anyaghasználatot
 • vizsgadíjat, sikeres vizsga esetén tanúsítványt
 • elméleti tananyagot
 • 45.000ft értékű professzionális ecsetkészletet
 • professzionális képanyagot a képzés végén, mely referenciaként felhasználható
 • ráképzéssel hivatalos államilag elismert kemény fedeles vállalkozás kiváltására alkalmas bizonyítvány szerezhető, ennek plusz költsége 110.000ft +80.000ft központi viszgadíj

Egyéb információk

 • Oktatók:

  Gali Renáta - profi sminkes, sminktanácsadó:
  A hordható sminkek világába kalauzol majd. Kezdve a natúr sminkektől a menyasszonyi sminkeken át az örömanya sminkig minden témában.

  Veréb Barbara - fotós, sminkes
  Megtanítja, hogyan fotózd és retusáld telefonnal a sminkes munkáid, megtanulod, hogyan dolgozz fotózásokon, mire figyelj. A beauty sminkek világába is általa nyersz majd bevezetést. A képzés végén Barbi fotózza be a vizsgamunkáid, mely az első referencia anyagod lesz majd.

  Réti Dóra - profi sminkes, sminkoktató, sminktetováló
  A kreatív, vonalas sminkek, színek és anyagok használatát tanítom majd meg neked, melyek segítségével igazán látványos, szemet gyönyörködtető sminkeket tudsz majd készíteni. Kiélheted kreativitásod, fejlesztheted színérzéked és technikai tudásod

  Lencsés Dóra - fodrász, sminkes, látványtervező
  A face chart azaz "papíron történő sminktervezés" fortélyait tanítja majd meg neked. Mindemellett alapvető rajzismereteket, melyek segítségedre lesznek a sminkek készítésénél. (pl szimmetria fejlesztés, precizitás, satírozás)

  Bálint Dávid: marketing-szövegíró, tartalommarketinges
  A brand építés és kommunikációalapjaiba fog bevezetni, hoy a képzés végére ne csak sminkes szemmel lásd a pályád, hanem el is tudd adni a munkáidat.
 • A sminkes képzés elvégzése után is van lehetőség továbbképzés keretein belül bővíteni a tudást.
 • Sikeres vizsga esetén felnőttképzési törvény által jóváhagyott tanúsítványt kap a tanuló. A képzés nyilvántartási száma: B/2020/004760
 • A sikeres fejlődés érdekében a maximum létszám 4 fő, a képzés minimum 3 fő esetén indul,
 • Tanfolyam időtartama: 115 óra, heti 1-szer: (délutáni képzés esetén 1 alkalom 3 óra, így összesen 38 alkalom. Délelőtti képzés esetén 1 alkalom 6 óra, utolsó alkalom 3 óra, így összesen 19 alkalom)
 • Sminkmodellekről az utolsó 4 vizsga alkalmat leszámítva a tanulónak kell gondoskodnia, az előre megadott alkalmakon, a megadott feltételeknek megfelelően. Igény esetén tudunk modellt biztosítani. A modellek díja 1,000ft/óra.
 • A tanúsítványt adó képzések nem alkalmasak önálló vállalkozás indítására, azonban a nálunk megszerzett tudást beszámítva ráképzési lehetőséggel kemény fedeles bizonyítvány szerezhető, mely már önálló szakmaként funkciónál, vállalkozni lehet vele! Ennek plusz költsége 100.000ft plusz 80.000ft a központi vizsga díja, így 800 órás Sminkes és szempillaépítő hivatalos szakma szerezhető. A ráképzés 70%-ban online zajlik, 30%-ban gyakorlati órákon kell részt venni, mely párhuzamosan akár egy időben végezhető a nálunk végzett 105 órás sminktanfolyammal.
sminkiskola, sminktanfolyam képe

Jelentkezés, további részletek:

Ha további kérdéseid vannak vagy szeretnél jelentkezni képzéseink egyikére, üzenetben tudjuk egyeztetni a további teendőket. Keress bizalommal.

A koronavírus helyzet nem tudom mit fog még hozni a jövőben. De arról biztosíthatom a jelentkezőket, hogy a befizetett foglalója senkinek nem veszik el. Az esetleges korlátozásoknak megfelelően, a csoportokkal közösen egyeztetve fogjuk megbeszélni a lehetőségeket. A képzések végig fognak menni, a tanusítvány nem marad el (feltéve persze, ha jól teljesítesz :P) , a befizetett pénz nem veszik el, legrosszabb esetben a vártnál kicsit hosszabb ideig menetelünk 🙂
Köszönöm mindenkinek a bizalmat.

Dórit jó szívvel ajánlom mindenkinek, aki sminkes szeretne lenni vagy épp tudását szeretné bővíteni Lelkiismeretesen, legjobb tudása szerint igyekszik segíteni. Több éve dolgoztam sminkesként, mikor beiratkoztam hozzá, és nemcsak szakmailag fejlődtem, nagyon jól éreztem magam az órákon.

Gali Reni

Sminkes

Nagyon szerettem Dórinál tanulni. Az órákon remek a hangulat és mindenkire odafigyel. Addig nem megyünk tovább, amíg az adott lépés nincs elvégezve és a legkisebb részletekig nem tökéletes az eredmény. Nagyon precíz és türelmes. Rengeteg féle sminket tanultunk. Mindenkinek jó szívvel ajánlom! ♥️

Varga Kincső

sminkes tanuló

Dóri 100 órás képzésén vettem részt. Minden hasznos és fontos dolgot megtanított, emellett minden alkalom jó hangulatban telt. Rengeteget fejlődtem nála és hihetetlenül örülök, hogy a kezdetekkor őt választottam 😍😍 Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki szeretne jobban elmélyülni a sminkelés világában.

Farkas Reni

sminkes tanuló


A Dórinál szerzett tudást maximálisan tudom alkalmazni, hiszen elméleti és gyakorlati síkon is erős a képzése. Örökké hálás leszek, hogy sohasem "hagyta rám"…
Az alapoktól építettük fel a tudást, ami manapság ritka, pedig fontos!!!
Imádtam

Balla Brigi

sminkes tanuló

Régóta követem Dóri munkásságát, nagy vágyam volt, hogy nála végezhessek tanfolyamot. Profi munkája a képeken is jól látszik, de élőben látni őt dolgozni valóban lenyűgöző! Amellett, hogy minden ecsetvonásáról a profizmus tanúskodik, a személyisége is magával ragadó. Szívből ajánlom Dórit! 💕

Lőrinczné Kónya Katalin

sminkes tanuló